Etusivu

Satalämpö tekee:, putkitöitä, öljypoltinhuoltoa, öljyasennuksia, lämmön tuotantolaitteiden asennusta, huoltoa sekä käyttöönottoa. Satalämmöltä saat myös polttimia niin öljy kuin pellettikin, Aurinkolämpöä ja ilma-vesipumppuja, maalämpöpumppuja unohtamatta. Perinteisiä öljykattiloita asennamme luonnollisesti myös ja niihin öljysäiliöitä. Satalämpö tarjoaa laajasti erilaisia lämmitysratkaisuja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Meiltä saat kaikki lämmitys / putkiremonttiin tarvittavan saman katon alta. Öljypoltinhuollossa meillä päivystys. Ole hyvä ja soita tarpeen ilmetessä.

Ajankohtaista

Lämmityskausi lähestyy loppuaan ja on aika etsiä grilli ja uimalelut jälleen esiin. Kesä on hyvää aikaa myös lämmitys- ja putkiremontin tekoa varten. Suomen suvi on valitettavan lyhyt vaikka kylläkin melko vähäluminen. Remontit helpompi aikataulullisesti sijoittaa kesään kuin syksylle juuri ennen pakkasten alkamista. Ilma-vesi lämpöpumpuista saatu todella paljon hyvää palautetta ja niiden osuus valtakunnallisesti lämmitysjärjestelmissä kasvaa kovaa vauhtia. Satakunta alueena vieläpä erityisen hyvä ilma-vesi lämpöpumpuille pitkän syksymme ja lyhyiden kovien pakkasten jaksojen takia.

Öljypolttimen huolto

Satalämmöltä saat edulliset ja laadukkaat öljypoltinhuollot. Öljypoltiimen huoltoväli on omakotitaloissa pisimmillään 2 vuotta. Jos öljyä kuluu yli 3000 litraa vuodessa, huolto olisi hyvä tehdä vuosittain. Poltin on vähän kuin auton moottori. Se sisältää kuluvia ja tukkeutuvia osia.

Öljypolttimen korjauspalvelut päivystävät yhteysnumerossa. Jos ensi yrittämällä vastausta ei kuulu, ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudestaan. Ihan joka paikkaan puhelinta ei kuitenkaan oteta mukaan!!