Putkiasennus Pori

Satalämpö tekee lämmitysratkaisuja ja siihen oleellisena osana kuuluu putkiasennus. Lämmityslaitteistojen, pannuhuoneiden ja käyttövesiputkistojen asennukset kuuluvat oleellisina osina jokapäiväiseen arkeemme. Olemme vuosia tehneet kattilanvaihtoja jo olemassa oleviin kohteisiin ja asentaneet uusia kattiloita uudiskohteisiin. Luonnollisesti lämmitysratkaisujen putkitus kuuluu yleensä urakkaan. Teemme myöskin patteriputkistoja ja lattialämmitysputkistoja. Teollisuuden putkityöt eivät myöskään ole meille uusi asia. Omakotitaloasujat ovat perinteisesti olleet meidän suurin asiakasryhmämme ja pyrimme tätä osa-aluetta kehittämään edelleen.

Putkiasennus asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan

Putkiasennusta on monenlaista, yksi haluaa taloonsa muoviset putket, toinen kupariset ja kolmannelle rauta on ainut vaihtoehto. Tutkitaan yhdessä mikä olisi juuri sinulle se paras vaihtoehto ja mitä haluat saada tehdyksi ja mitä mihinkin kohtaan kannattaa käyttää. Joillakin materiaaleilla hinta on korkea, mutta taas asennusaika jää silloin lyhyemmäksi. Toisinaan taas putkiasennukseen kuluva aika on lyhyt riippumatta siitä, mitä materiaalia käytetään. Tarkoituksenamme on löytää juuri sinulle se sopivin ratkaisu.

Hanat ja vesikalusteet asennamme myös, joko itse hankkimasi tai sitten meidän kautta hankitut. Monipuolisen palveluvalikoimamme ansiosta saat allaskaappiisi myös valot, jos sinne sellaiset haluat. Meiltä saat nimittäin putkiasennuksen lisäksi myös sähköasennuksen ilman sitä vaivaa, että joutuisit hankkimaan paikalle sähkömiehen erikseen.

Putkiasennus Pori - erilaiset lämmitys- ja kokonaisratkaisut

Lämmitysratkaisut ovat myöskin meille tärkeä osa alue. Käynnissä olevassa uusien lämmitysmuotojen etsinnässä haluamme olla mukana ja auttaa etsimään itse kullekin sopivaa lämmitysmuotoa. Eli meiltä saat kaiken siitä putkesta lähtien, mikä tuo veden taloon, siihen putkeen joka sen laskee viemäriin. No oikeastaan, jos sinulla on oma kaivo, niin silloin ihan sieltä asti.

Lämmityksen, putkiasennukset ja sähkötyöt kuuluvat meidän tarjontaamme ja pyrimme laajentamaan osaamistamme tulevaisuudessa sillä periaatteella, että asiakas saa kaiken saman katon alta. Tällöin voimme katsoa paremmin kokonaisuutta ja löytää ne parhaat ratkaisut aikaa tuhlaamatta ja yhteisesti tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi putkiasennuksen tehnyt putkimies tietää kertoa sähkömiehelle heti mihin pitää vetää pumpuille johdot ja päinvastoin.

Putkiasennusta varten meillä on olemassa luonnollisesti tarpeelliset vakuutukset yms. Meiltä löytyy myös tarpeellinen määrä tervettä järkeä sekä vino pino erilaisia koneita ja laitteita, mitä putkiasennuksessa ylipäätään tarvitaan. Ole hyvä ja ota yhteyttä kaikissa putkiasioissa meihin soittamalla numeroon 050 4309426 niin tulemme katsomaan mikä on homman nimi!

Putkiasennus Pori – Soita: 050 4309426