Palvelut

Putkimies, sähkömies ja lämmitysasentaja saman katon alta

 

  • Öljypoltinten asennukset ja huollot
  • Putkityöt ja putkiremontit
  • Lämmitysjärjestelmät
  • Sähkötyöt
  • Pellettilämmitys
  • Kaukolämpö

ÖLJYPOLTINHUOLTO/ ÖLJYPOLTTIMET

 

Satalämpö on öljypolttimien huolto, korjaus ja asennustoimintaa harjoittava yritys. Meiltä saat tarpeisiisi soveltuvan polttimen. Pienestä omakotitalon polttimesta aina suuriin teollisuuden lämpölaitosten MW- luokan polttimiin. Taloudelliseen palamiseen tähtäävä huoltotoiminta on erityisesti suunnattu juuri sinulle öljylämmittäjä. Kun pidät laitteistosi kunnossa, lompakkosi kiittää, ellei sitten satu repeämään säästetyistä seteleistä
Meiltä saat myös öljypolttimia sopuhintaan. Merkki ja malli sitten asiakkaan tarpeiden mukaan. Hintataso lähtee uudella polttimella 850€ (asennettuna) ylöspäin. Tämä siis omakotitalo polttimen hinta. Järeämpää kalustoa meillä on lupa asentaa, huoltaa ja ottaa käyttöön 1,2 MW saakka. Öljypolttimia olemme asentaneet hyvinkin erikoisiin paikkoihin ja käyttötarkoituksiin. Ota ihmeessä yhteyttä!

 

 

Lämmitysjärjestelmät

 

Rakennamme erilaisia lämmitysjärjestelmiä. Maalämpöpumpuista klapikattilaan tai toisinpäin tai suora sähkö, miten kukin asian haluaa nähdä. Vaitoehtoja lämmittämiseen tänä päivänä on todella paljon ja mielipiteitä asiasta yhtä monta kuin lämmittäjääkin. Pyrkimyksenämme on etsiä se sinulle parhaiten sopiva ja toteuttaa valitsemasi vaihtoehto mahdollisimman kustannustehokkaasti. Sähkölämmittäjälle löytyy vaihtoehtoja lisälämmönlähteeksi talvipakkasiin ja ottamaan niskalenkin kovista sähkön hinnoista kulutushuippujen aikana.

Aurinkolämmöstä löytyy öljy ja puulämmittäjälle oivallinen ystävä kevään kesän ja syksyn lämmitystarpeisiin. Ilma-vesipumput nostavat päätään ja ovatkin oivallisia lämmönlähteitä varsinkin Porin seudulla. Maalämpö kun paksun savikerroksen vuoksi ei välttämättä ole se paras ratkaisu. Öljylämmityksestä ekologisempaan vaihtoehtoon siirtyvälle pellettilämmitys on suhteellisen kivuton operaatio. Vaihtoehtoja on todella paljon. Ole hyvä ja soita niin keskustellaan asiasta!

 

 

 

 

 

PUTKITYÖT JA PUTKIREMONTIT

 

Putkitöitä teemme niin isoille kuin pienillekin asiakkaille. Patteriventtiilistä koko putkiston uusimiseen. Olemme luotettava kumppani yhdessä ehkä suurimmista kotisi saneeraus- tai rakennustyössä. Suomen ilmasto vaatii paljon lämmitysjärjestelmiltä ja putkilta. On tärkeää valita oikein mitoitettu lämmitysjärjestelmä huomioiden kohteen tarpeet. Putkistoja teemme kuparista, komposiitista kuin teräksestä aivan mieltymyksesi ja käyttötarkoituksen mukaan. Meiltä voi tiedustella myöskin uusiutuvia polttoaineita käyttäviä kattiloita, polttimia ja laitteistoja. Ota ihmeessä yhteyttä!!

 

 

 

Sähköasennukset ja sähkötyöt

 

Satalämpö on S1 sähkötyöluvilla varustettu yritys, joka tekee sähkötöitä niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Tarvitset sitten pistorasian seinään tai uudet pihavalot tai koko sähköistyksen, älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

 

 

 

 

 

Kaukolämpö

 

Satalämpö Oy toimittaa loppuasiakkaalle kaukolämpöliittymän suunnitelmat, vaihdinpaketin sekä asennustyön nykyisen laitteiston tilalle avaimet käteen -periaatteella Pori Energia Oy:n kanssa tehtyyn yhteistyösopimukseen perustuen. Asiakas saa kaiken tarvitsemansa yhdeltä asiantuntevalta toimittajalta.

Pellettipolttimet-kattilat ja -takat

 

Pienempiin kohteisiin ja vaikkapa sähköllä lämmittävälle lisälämmön lähteeksi löytyy pellettitakkoja. Takat levittävät kaiken lämpönsä ympäröivään huonetilaan. Pellettitakka ei tarvitse suuria pohjatöitä painoa nimittäin ei ole kovin paljon. Malleja on valtavan paljon, niistä jokainen varmasti löytää mieleisensä. Pellettitakat toimivat termostaatin avulla eivätkä siis ylikuumenna huonetilaa. Takka sammuttaa itsensä kun lämpötila huoneessa nousee halutuksi ja käynnistyy taas kun lämpötila laskee liiaksi. Talvella sähkön hinnan ollessa huipussaan tällainen takka säästää sähkölämmittäjän kukkaroon satasia ja maksaa näin itsensä todella nopeasti takaisin. Piipun puute ei ole mikään este. Takkoihin saatavana valmispiippuja, joissa erilaisia ratkaisuja takan sijainnista riippuen. Voisiko pelletti olla juuri sinulle soveltuva lämmitysratkaisu?

Ota yhteyttä niin katsotaan asiaa yhdessä.

 

Öljypoltinhuollon päivystys Soita p. 050 4309426

 

Pin It on Pinterest

Share This